Dit is Laura

DSC_0898.jpgfoto door Wouter Willems

Wie kan mij beter omschrijven dan ik zelf? Mijn vrienden! Ik vroeg hen om elk kort samen te vatten wie ik ben en hoe ze mij ervaren.

Olé olé olé, Laura is een persoon die van thee, creativiteit en boeken houdt en graag jurkjes draagt ook al is het zo koud.  – Justine (zus)

Lief en mooi en leuk en soms ook vreselijk irritant en een beetje kinderachtig, goh en koppig! Ze heeft over alles een mening, is een hipster zonder er eentje te willen zijn. Ze is een super vriendin met een gigantisch hart voor anderen, heel uniek en bijzonder. – Selien (vriendin sinds hogeschool)

 

Komt onverwacht uit de hoek (positief). Ze is uniek en doet er alles aan om de trends maar niet te moeten opvolgen. – Chiara (vriendin sinds hogeschool, middelbare school “vijand” 😉 )

Lief, grappig, super creatief heeft veel persoonlijkheid. Ze is sociaal, vrolijk en heeft een mooie, speciale kledingsstijl. – Sofie (vriendin sinds vierde middelbaar)

Een lieve meid met een groot hart voor anderen, is niet bevooroordeeld, alternatief, is af en toe stil/gesloten, maar kan ook sociaal/betrokken zijn. – Eline (vriendin die ik al het langst ken, sinds haar geboorte!)

Flowergirl met een snufje rationaliteit. Zorgzaam, luisteraar, menslievend met ‘afstand’ als noodzakelijk begrip. Oog voor iedereen met in het bijzonder degenen die vaak vergeten worden. Boekenfanaat, open visie, humor in situaties zien en een trouwe vriendin. – Laurence (vriendin sinds vijfde middelbaar)

Hoofd in de wolken, optimistisch en een wannabe Hollandse! – Arne (vriendje van Chiara, een goeie vriendin)

Ik ken ‘m’n nichtje’ Laura al mijn hele leven en voelde snel een verbondenheid met haar. Laura, al sinds kind een verstandige meid, goedlachs, die positief in het leven staat. Ik bewonder haar enorm voor haar (misschien soms te) grote inzet voor anderen, zoals vrijwilligerswerk. Ik zie haar graag bezig met mijn kindjes. Ik ben blij dat deze mooie meid mijn nicht is!- Charlotte (nicht, als een grote zus voor me)

Advertenties