Workshop modellen

Enkele weken geleden zag ik op de Facebookpagina van Myra (één van mijn favoriete fotografen) deze oproep verschijnen (zonder ‘gevonden’ uiteraard):

Knipsel

Ja! Eindelijk heb ik de kans om voor één van mijn favoriete fotografen te poseren (zie Mijn (on)realistische dromen-lijst)! Nu het lief nog overtuigen en vliegensvlug mailen. Bleek ze nog geen andere mails te hebben ontvangen, hoera! Na wat heen-en-weer e-mailverkeer over make-up (help!) en kledij stonden wij vorige week donderdag klaar in de Kruidtuin in Leuven. We hadden de eer om voor 8 verschillende, getalenteerde mensen te poseren. Het was allemaal wat onwennig in het begin maar we bleken talent te hebben (althans, als we de motiverende complimentjes mogen geloven). Wat een fijne, leuke mensen! Ze waren zo lief voor ons, wat een egoboost! Dit was zoveel leuker dan we hadden durven denken.

Na de sessie was het ongeduldig wachten op de eerste resultaten. Ondertussen kregen we al van drie workshoppers resultaten te zien, waarvan twee in goede kwaliteit ontvangen om hier met jullie te delen. Waw, wat een talent en grappig om onszelf daar zo te zien. Bij iedere foto was ik zo verbaasd, verrast, giechelig. Mijn mond viel open en daarna moest ik breed glimlachen. Superduperblij met deze beelden, ik kan het niet genoeg zeggen. Het lief en ik staan normaal gezien altijd aan de andere kant van de camera, foto’s van ons zijn dus eerder zeldzaam.

Deze eerste reeks werd gemaakt door Barbara van de FoToverij (Facebookpagina en website). Bedankt voor je lieve, gezellig aanpak, door jou voelden we ons helemaal comfortabel (behalve toen Wouter een kramp kreeg in z’n been, haha!). We zijn geweldig onder de indruk van je tedere, lieve beelden die ons gevoel perfect kon weergeven. 20180426_1306520180426_1308620180426_1309220180426_1310620180426_1311020180426_13124De tweede reeks werd gemaakt door Tom (Instagram: TomV.photography). Bedankt Tom, jij wist in no-time deze prachtige beelden vast te leggen. Wat een prachtige kleuren, de sfeer, de natuur.. zalig gewoon!Wouter & Laura FR-2Wouter & Laura FR-7Wouter & Laura FR-1Wouter & Laura FR-5Wouter & Laura FR-6Wouter & Laura FR-3Wouter & Laura FR-4

Nu is het spannend afwachten op meer beelden en ondertussen keihard genieten van deze.

Liefs, Laura

Advertenties

Een gedachte over “Workshop modellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s